Halfopen bebouwing (R) te Waarschoot.

<p class="PROJECT-tags">

Instapklare rijwoning nabij het centrum van Eeklo met twee slaapkamers, bureel en gezellige stadstuin.

Deze woning leent zich perfect tot de noden van een klein gezin. Gelegen in een rustige omgeving buiten het stadscentrum dat zich slechts op wandel- of fietsafstand bevindt van belangrijke faciliteiten zoals scholen, zwembad, station, sporthal, enzoverder.

De indeling van deze stadswoning te Eeklo is als volgt: via de inkomhal kom je terecht in de ruime living met gashaard die aansluit op de keuken en toegang geeft tot de bovenverdieping. De keuken is voorzien van frigo, microgolfoven, oven en keramische kookplaat. Aan de keuken grenst een ruime berging. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een droogkast en wasmachine. De badkamer bevindt zich op de benedenverdieping. Hier beschikt u over een toilet, dubbel lavabomeubel met bijhorende kasten en een ruime inloopdouche met glazen wand en een handdoekdroger.

Via de keuken heeft u via het terrasvenster die voorzien is van een openschuivend vliegenraam toegang tot de tuin. Het terras bestaat deels uit tegels en deels uit duurzame bangkirai. Ook een klein vijvertje met vissen is aanwezig. Dit gezellige stadstuintje in Eeklo straalt complete rust uit.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers die voorzien zijn van gordijnen enerzijds en de tweede slaapkamer van buiten zonwering anderzijds. Ook heeft u een bureelruimte of dressing. Via deze ruimte heeft u via een uitschuifbare ladder toegang tot de ruime zolderverdieping. Deze is recentelijk volledig geïsoleerd en ideaal als stockageruimte.

Er kan gratis geparkeerd worden aan de straatzijde en de nabijgelegen omgeving. Indien u het wenst kan u nog een garagebox en of staanplaats bijhuren. (50€ en/of 25€ per maand)

Wenst u een bezoek aan deze knusse woning in Eeklo? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01

 

Verdus - Te huur

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 1992
Bebouwing: gesloten
Woon Opp.: 136 m²
Grond Opp.: 125m²
Slaapkamers: 2
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: aardgas
EPC: 275

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • Volledig instapklaar.
  • Twee slaapkamers.
  • Ruime badkamer met inloopdouche.
  • Terras (40m²)  met groen en vijvertje.
  • Mogelijkheid tot bijhuren garagebox en/of staanplaats.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt?

Voorkooprecht?

As-Built Attest verkregen?

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.