Assistentiewoning in het hartje van Waarschoot.

<p class="PROJECT-tags">

Assistentiewoning in Residentie “Twee Molens” van 59 m² in het hartje van het levendige centrum van Waarschoot. Deze ligt in de nabijheid van het station, winkels, warenhuizen, apotheek, dokter,…

De indeling is als volgt, inkomhal met toegang tot de badkamer en de leefruimte. De badkamer is voorzien van een douche, lavabo met spiegel en een toilet. De leefruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 30 m². De keuken is volledig uitgerust met alle comfort. In de aparte berging heeft men mogelijkheid voor het plaatsen van wasmachine en droogkast. In de slaapkamer is er veel lichtinval.

Wie komt precies in aanmerking om deze prachtige assistentiewoning te huren?

Iedereen van minstens 65 jaar oud, die zelfstandig wil en kan wonen, maar die al dan niet wat extra hulp zal kunnen gebruiken. Deze assistentiewoning maakt geen deel uit van een woon-zorgcentrum of rusthuis. In een assistentiewoning is het daarom belangrijk dat u zelfstandig blijft wonen, waarbij zorg op vraag kan aangeboden worden maar niet continu aanwezig is. Bovendien kiest u zelf welke zorgverlener u wil laten langskomen. Deze assistentiewoning is dus daarom net iets meer dan een doorsnee thuissituatie. Het is een aangepaste en op maat gemaakte woning die rolstoeltoegankelijk is en voldoet aan eventuele noden van zorg. Er is woonassistentie en de beschikbare crisis- en overbruggingszorg kan op uw vraag benut worden. U blijft dus uw volledige vrijheid behouden, net zoals thuis.

​De assistentiewoning beschikt over een centraal oproepsysteem in elke ruimte en een 24-uur permanentie voor zorgdiensten. De ondergrondse staanplaats  met elektrische poort is mogelijk bij te huren aan 50€ per maand. De dagprijs voor de assistentiewoning is 38€ per dag.

Als u deze assistentiewoning wenst te bezoeken of meer info wenst wat inbegrepen is in de dagprijs, neem contact op met ons kantoor. Bel 09.391.32.01 of mail stijn@verdus.be.

 

€38 per dag

INTERESSE IN DIT PAND?

09 391 32 01stijn@verdus.be

  Stationsstraat 29 Waarschoot

  Kenmerken

  Type: Assistentiewoning
  Bouwjaar: 2018
  Bebouwing: Gesloten
  Woon Opp.: 59 m²
  Grond Opp.: 59 m²
  Slaapkamers: 1
  Tuin: ja
  Terras: ja
  Garage/staanplaats: 1
  Verwarming: aardgas
  EPC: 69

  Bijkomende informatie

  • Assistentiewoning.
  • Zorgbeheer.
  • Ruime, lichtrijke living.
  • Zonnescreens.
  • Centraal oproepsysteem.
  • 24-uur permanentie voor zorgdiensten.
  • www.verdus.be

   

  Stedenbouwkundige inlichtingen

  Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

  Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

  Verkavelingsvergunning uitgereikt?

  Voorkooprecht?

  As-Built Attest verkregen?

  P-score:

  G-score:

  A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

  Ligging in Signaalgebied?

  Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

  Cookies!

  Wij maken op deze website gebruik van cookies.
  Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
  Lees meer.