Recent 2 slaapkamer appartement centrum Gent.

<p class="PROJECT-tags">

 

❖ Residentie Sterremolen❖

Prachtig appartement van 86 m² met zuid gericht balkon op de eerste verdieping in de nieuwbouw residentie  “Sterremolen‘’ . Het appartement is centraal gelegen in het centrum van Gent en op wandelafstand van het historisch centrum. Het appartement bevindt zich in een blok van 8 appartementen en is voorzien van een lift.

De indeling van dit lichtrijke appartement is als volgt: centrale inkom die toegang geeft tot de ruime zitruimte en eetplaats. Via het grote raam, die zorgt voor veel lichtinval, heeft u toegang tot het balkon. De keuken met kookeiland is voorzien van alle comfort. Er is een frigo, keramische kookplaat en vaatwasser aanwezig. Een troef aan de keuken is de toegang tot de ruime berging waar men de mogelijkheid heeft om de wasmachine en droogkast te plaatsen. Via de inkom hebt u ook de toegang tot het afzonderlijk toilet, de twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers, langs de noordzijde,hebben een grote glaspartij die zorgen voor veel lichtinval en verfrissing voor in de zomer. Ook is er tv en internetaansluiting voorzien. De badkamer bestaat uit een douchecabine en lavabo met spiegel. Het appartement heeft een super gunstig EPC-waarde, dit komt u alleen maar ten goede in de verwarmingskosten van dit appartement.

Op de gelijkvloerse verdieping is er een gemeenschappelijke plaats voor het stallen van fietsen en plaats voor de afvalcontainers. Ook op de gemeenschappelijke groenzone kan u vertroeven. Op 50m van dit prachte complex is een grote parking voorzien waar u met uw bewonerskaart kan parkeren. Ook de “groene zone” waar het appartement in gelegen is, is een meerwaarde voor het appartement en interessant voor te parkeren, namelijk betaalt u slechts 3€ voor een volledige dag en dit in het centrum van Gent.

De gemeenschappelijke kosten van dit mooie appartement  bedragen ongeveer 80 euro per maand voor de syndicus.

Dit is het ideale appartement om te investeren om te verhuren of  om zelf te bewonen.

Wenst u meer informatie of een bezoek neem dan contact op met ons kantoor op 09.391.32.01 of via email: stijn@verdus.be.

K..I. €830.

Kenmerken

Type: Appartement
Bouwjaar: 2011
Bebouwing: gesloten
Woon Opp.: 84m²
Grond Opp.: 86m²
Slaapkamers: 2
Tuin: nee
Terras: ja
Garage/staanplaats: 0
Verwarming: aardgas
EPC: 82

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • Zuid gerichte leefruimte met balkon.
  • Twee slaapkamers.
  • Rustige en centrale ligging.
  • Wandelafstand historisch centrum Gent.
  • Vlakbij belangrijke invalswegen (E40/R4), tram en busverbinding.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming? woongebied

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Nee

Voorkooprecht? Ja

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.