Rustig gelegen halfopen woning te Mariakerke

<p class="PROJECT-tags">

Op een gegeerde en kindvriendelijke locatie, met het Claeys Bouüaertpark als achterbuur, huist op een perceel van 429 m² deze interessante halfopen woning. Deze is gelegen in een rustige, doodlopende straat, omringd door heel wat groen. Daarnaast is er op wandelafstand ruime parkeergelegenheid, een nieuw aangelegde speeltuin en een lagere en middelbare school om de hoek. Ook het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen bevindt zich op slechts 2 kilometer van deze locatie.

De indeling van de woning is als volgt: op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een gastentoilet en vestiaire. Vervolgens is er een ruime living (50 m²) met eetplaats, een keuken en een berging met de verwarmingsketel. Op de bovenverdieping is er een overloop die toegang geeft tot drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, lavabo en toilet. De woning is voorzien van dubbele beglazing, met op de benedenverdieping rolluiken. Naast de woning is er een brede oprit die tot achteraan de garage naast de tuin loopt. De garage is voorzien van elektriciteit en water. Vanop het terras heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin, inclusief tuinberging in hout.

Meer informatie over de omgeving: Het Domein Claeys-Bouüaert in de Gentse deelgemeente Mariakerke is met zijn 16 hectare een verrassend groot natuurdomein. Het dankt zijn naam aan de laatste bewoner en eigenaar, Alfons Claeys-Bouüaert van den Peereboom. Je kan het domein betreden via de Kasteeldreef of Zuidbroek. Het biedt aan iedere bezoeker een rijk flora-aanbod, bestaande uit diverse bomen, planten en struiken. Daarnaast speelt het kasteel een belangrijke culturele rol in het domein. Tegelijkertijd geniet je er van de overheerlijke rust.

Nóg beter kan een woning dus niet gelegen zijn! Omringd door groen, in een doodlopende straat, met een prachtig park met speeltuin als achterbuur, vlakbij scholen, grootwarenhuizen, een gezellig centrum met uitstekende adresjes en terrasjes en toch vlakbij de belangrijkste invalswegen naar Gent.

 

€349.000

excl. kosten

Afbeeldingen

Verdus - Te koop

Notenstraat 19, 9030 Mariakerke

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 1968
Bebouwing: Halfopen
Woon Opp.: 200 m²
Grond Opp.: 429 m²
Slaapkamers: 3
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: Mazout
EPC: 376

Bijkomende informatie

  • Rustige ligging in doodlopende straat
  • Drie slaapkamers
  • Groene tuin met nodige privacy
  • Tuinhuis en garage
  • Claeys Bouüaertpark als achterbuur
  • Interessante ligging nabij de belangrijkste invalswegen (N9, R4, E40, E17)

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt?

Voorkooprecht?

As-Built Attest verkregen?

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.