Ruime gesloten bebouwing met 5 slaapkamers centrum MERELBEKE.

Deze ruime gesloten bebouwing, op een super centrale en toch rustige ligging te Merelbeke is voorzien van een garage en 5 ruime slaapkamers. Deze woning is voorzien van alle comfort.  Zo beschikt deze op de benedenverdieping over een inpandige garage en ruime inkomhal.

Via de inkomhal heeft u toegang tot de trap naar de bovenverdieping en de woonkamer. De woonkamer komt uit in de super ruime keuken met alle toestellen. De achterbouw werd volledig nieuw bijgebouwd in 2005. Ook de ramen aan de achterzijde op de bovenverdieping werden toen vervangen door pvc ramen met dubbel glas.

Via de keuken heeft u toegang tot het terras, apart toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, ligbad en dubbel lavabomeubel.

De ruime zonnige tuin is volledig afgesloten en voorzien van een regenwaterput. Ook werd er reeds een betonplateau voorzien voor het plaatsen van een extra tuinberging. (elektriciteit en water aanwezig)

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers voorzien van rolluiken. Op de tweede verdieping heeft men twee slaapkamers gemaakt met nog extra opbergruimte.

Een extra troef aan de woning is de waterontharder alsook de chauffageketel op aardgas van het merk Vaillant. (deze werd eind 2020 vernieuwd)

Wenst u een bezoek aan deze woning, aarzel niet om contact op te nemen met ons kantoor. Bel 09.391.32.01 of mail Stijn@verdus.be.

 

€349.000

excl. kosten

Baron Arthur Verhaegenlaan 46 Merelbeke

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 1931
Bebouwing: gesloten
Woon Opp.: 225 m²
Grond Opp.: 360 m²
Slaapkamers: 5
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: aardgas
EPC: 350

Bijkomende informatie

  • 5 ruime slaapkamers.
  • Stuk bijgebouwd in 2005.
  • Ruim terras met zonnige tuin.
  • Regenwaterput.
  • Centrale ligging.
  • www.verdus.b

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming? Woongebied

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Nee

Voorkooprecht? Nee

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score: A

G-score: A

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied? Nee

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied? Nee

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.