Moderne recente woning met tuin en staanplaats te Eeklo.

Recente woning nabij het centrum van Eeklo met twee ruime slaapkamers, staanplaats en afgesloten tuin met ruim terras en tuinberging. De tuin is voorzien van een poortje aan de achterzijde.

Deze woning leent zich perfect tot de noden van een jong gezin. Gelegen in een rustige omgeving (doodlopende straat) buiten het stadscentrum dat zich slechts op fietsafstand bevindt van belangrijke faciliteiten zoals scholen, zwembad, station, sporthal, enzoverder. Ook als men deze woning koopt om te verhuren doet men hier een goeie belegging, woningen als deze worden verhuurd aan 800€ per maand.

De indeling van deze prachtig woning  in de Louis Van Doornestraat 4 te Eeklo is als volgt: via de inkomhal kom je terecht in de ruime living met veel lichtinval en het schuifraam dat toegang geeft tot het terras en de tuin. De living sluit aan op de keuken, die voorzien is van frigo, oven, vaatwasmachine en keramische kookplaat. Aan de keuken grenst een ruime mooie ingerichte berging. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een droogkast en wasmachine.

Via de inkomhal heeft u de toegang tot de bovenverdieping. In deze inkom heeft men ook nog een apart gastentoilet. Op de bovenverdieping heeft men twee ruime slaapkamers (mogelijkheid tot een derde slaapkamer) en een badkamer. Hier beschikt u over een toilet, lavabo met spiegel, een ruime douche met glazen deur en een ligbad met handsproeier. Op de bovenverdieping is er nog een berging alsook een apart toilet.

Wenst u een bezoek aan deze moderne woning in Eeklo? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01

 

 

Louis van Doornestraat 4  9900 Eeklo

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 2014
Bebouwing: Gesloten
Woon Opp.: 105 m²
Grond Opp.: 155 m²
Slaapkamers: 2
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: aardgas
EPC: 125

Bijkomende informatie

  • Bouwjaar 2014.
  • Veel lichtinval.
  • Volledig instapklaar met alle comfort.
  • 2 ruime slaapkamers.
  • Aangelegde tuin met ruime tuinberging.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Ja

Voorkooprecht? Nee

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.