Prachtige villa in Lovendegem

<p class="PROJECT-tags">

Op één van de meest bevoorrechte liggingen van Lovendegem, gelegen op een boogscheut van Gent en Eeklo. Groot perceel van 944 m².

Twee ruime garages met elektrische poort voor wagens en fietsen, waarvan één afzonderlijk.

Inkom met mantelkast en gastentoilet, deze gaat via een dubbele glazen deur naar de ruime leefruimte. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een adembenemend zicht op de tuin, de open haard brengt dan weer heel wat gezelligheid met zich mee. Vanuit de keuken heb je tevens uitzicht op het groen, de lichtinval en lichte kleuren zorgen voor een fris ogend geheel. Het schuifraam heeft toegang tot het terras, ideaal om in de zomer te barbecueën of te ontbijten,… in deze zuid gerichte tuin. Aanpalend is een ruime berging met voorziening voor wasmachine en droogkast, ook is er een douche aanwezig. Deze ruimte biedt rechtstreeks toegang tot de tuin.

De imposante natuursteen trap leidt ons naar de eerste verdieping, die een prachtig ruime overloop geeft. Deze verdieping is voorzien van rolluiken, met uitzondering van één slaapkamer en de overloop. Op deze verdieping zijn vier ruime slaapkamers aanwezig waarvan één met lavabomeubel, en een andere die de mogelijkheid hiertoe biedt. De badkamer lijkt rechtstreeks uit één of ander magazine te komen, door de keuze van de materialen is deze een echte parel. Ze omvat het volgende, bad vervaardigd uit marmer, dubbel lavabomeubel en make-up tafel. Ook is een apart toilet aanwezig op de verdieping.

Tot slot is nog een zeer grote zolder aanwezig.

De woning wordt elektrisch verwarmd met accumulatievuren, en is voorzien van dubbele beglazing. Er is ook een regenwaterput aanwezig.

KI: 1623

€479.000

excl. kosten

Verdus - Te huur

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 1994
Bebouwing: open
Woon Opp.: 295 m²
Grond Opp.: 944 m²
Slaapkamers: 4
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 2
Verwarming: Elektrische verwarming met accumulatievuren
EPC: 396

Bijkomende informatie

  • Vier slaapkamers
  • Twee garages
  • Parel langs de N9, vlakbij Gent
  • Rolluiken op de verdieping
  • Veel raampartijen

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt?

Voorkooprecht?

As-Built Attest verkregen?

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.