Prachtige instapklare woning in Heusden.

Centraal gelegen gesloten bebouwing in de gemeente Heusden nabij het centrum met bakkerij, beenhouwer, sportinfrastructuur, supermarkt, school en de belangrijke invalswegen in de buurt richting R4 en E40 . Deze woning is gebouwd in  2000 en sindsdien uitstekend onderhouden en verder afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. Door de centrale, rustige prachtige ligging en vlotte bereikbaarheid is dit de ideale woning voor eigen bewoning.

De grond heeft een oppervlakte van ongeveer 275 m² waarvan 268 m² bruikbare vloeroppervlakte (woning en garage). Er is een regenput voorzien. De woning is goed geïsoleerd, zowel de muren, dak, ramen en hierdoor komt men zo op een lage kost van energieverbruik en het gunstige EPC.

Het is een zeer ruime, lichtrijke woning met alle voorzieningen. De indeling is als volgt: een inkomhal, toilet, kelder, ruime living met zithoek en bureau gedeelte (voorziening open haard aanwezig) en een keuken die volledig uitgerust is met alle toestellen. Naast de keuken heeft men een doorgang naar de koele berging en wasruimte. De grote inpandige garage is een extra troef aan deze mooie woning.

Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u ook directe toegang tot de aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met terras, en houten tuinberging. De benedenverdieping en terras zijn voorzien van tegels. De woonkamer werd voorzien van parket. Wat makkelijk is in onderhoud. Ook is het grotendeel van de ruimtes voorzien van ingebouwde spots in het plafond.

Er bevinden  zich ook 3 ruime slaapkamers en dressing op de eerste verdieping. De twee andere kamers zijn voorzien van een praktische ingemaakte kast. Ook de badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel is tot de puntjes afgewerkt! De overloop en de kamers zijn ook voorzien van parket. Vanop de eerste verdieping is er toegang naar de tweede verdieping (zolder) met een vouwtrap. Op deze zolderverdieping is er een ruime mogelijkheid om dingen op te bergen.

De woning is afgewerkt met degelijke en duurzame materialen en tot in de puntjes in orde dus met andere woorden instapklaar.

Er is voldoende extra parkeergelegenheid voor de woning in de straat.

Tot slot is deze woning een unieke kans voor iemand die ruim en centraal wil wonen in Heusden.

Wenst u een bezoek  aan deze woning? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01.

 

STEENVOORDESTRAAT 37 HEUSDEN

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 2000
Bebouwing: gesloten
Woon Opp.: 268m²
Grond Opp.: 270m²
Slaapkamers: 3
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: aardgas
EPC: 213

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • 3 ruime slaapkamers+dressing.
  • Zonnig terras en ommuurde tuin.
  • Volledig instapklaar.
  • Laag energieverbruik door gunstig EPC.
  • 268 m² bewoonbare vloeroppervlakte.
  • Vlakbij belangrijke invalswegen.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming? woongebied

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Nee

Voorkooprecht? Nee

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.