Op te frissen halfopen gezinswoning te Drongen

<p class="PROJECT-tags">

Ruime halfopen bebouwing te koop in Drongen, gelegen in een zeer rustige wijk. Ideale gezinswoning met vier slaapkamers, garage, een grote en zonnige tuin en met invalswegen naar R4, E40 en E17 vlakbij. Er is eveneens een vlotte busverbinding naar het centrum van Gent en omliggende gemeenten in de nabijheid.

De indeling van de woning is als volgt: op het gelijkvloers is een ruime inkomhal met vestiaire en met directe toegang tot enerzijds de keuken en anderzijds de leefruimte. Deze laatste is voorzien van een open haard op hout en laminaat. Het overige deel van de benedenverdieping is voorzien van een tegelvloer. Via de keuken is er toegang tot een kelderberging en een wasplaats. Er is tevens een inpandige garage met plaats voor één voertuig en bijkomende opbergmogelijkheden. Er is een verhard terras met een oppervlakte van ca. 20 m². De ruime en zonnige tuin is rondom rond voorzien van een haag die de nodige privacy voorziet. Er is eveneens een tuinberging aanwezig. Dé ideale opbergruimte voor wie houdt van tuinieren! De volledige gelijkvloerse verdieping is uitgerust met elektrische rolluiken.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer met zitbad, toilet en lavabo. Op de ruime overloop heeft u ook toegang tot de zolder die kan dienen als opbergruimte. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De volledige bovenverdieping is afgewerkt in laminaat.

Nog een extra troef van deze woning is dat de spouwmuren voorzien werden van isolatie en het merendeel van het houten schrijnwerk met enkele beglazing werd vervangen door schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing. Deze woning is daarnaast ook gelegen in een zeer rustige wijk met doodlopende straat. Na een opfrisbeurt met enkele moderne elementen maakt dit de ideale gezinswoning, met veel grote ruimtes, in een rustige omgeving!

KI: €829

€285.000

excl. kosten

Afbeeldingen

Verdus - Te koop

Joannes Schinckdreef 42, 9031 Drongen

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 1968
Bebouwing: Halfopen
Woon Opp.: 155 m²
Grond Opp.: 600 m²
Slaapkamers: 4
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: Mazout
EPC: 407

Bijkomende informatie

  • Rustige ligging in doodlopende straat
  • Vier slaapkamers
  • Zonnige, grote tuin met nodige privacy
  • Ruim terras
  • Vlotte busverbindingen
  • Centrale ligging nabij de belangrijkste invalswegen (R4, E40, E17)

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt?

Voorkooprecht?

As-Built Attest verkregen?

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.