Residentieel gelegen ruime villa in Mariakerke.

<p class="PROJECT-tags">

Centraal gelegen open bebouwing in het meer groene deel van Mariakerke nabij het centrum met bakkers, beenhouwers, sportinfrastructuur, supermarkten, scholen en de belangrijke invalswegen in de buurt richting R4 en E34 . Deze woning is gebouwd in  1970 en sindsdien uitstekend onderhouden en verder vernieuwd met kwalitatief hoogstaande materialen. Door de centrale, rustige prachtige ligging en vlotte bereikbaarheid is dit de ideale woning voor eigen bewoning.

De grond heeft een oppervlakte van ongeveer 678 m² waarvan 238 m² bruikbare vloeroppervlakte (woning en garage). Er is een regenput voorzien.

Het is een zeer ruime, lichtrijke woning met alle voorzieningen. De indeling is als volgt: een inkomhal, bureau/slaapkamer, toilet, kelder, ruime living met zithoek (open haard aanwezig) en een keuken met plaats voor een tafel met zes stoelen. Naast de keuken heeft men een koele berging en wasruimte. De verwarming van deze woning is op aardgas.

Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u ook directe toegang tot de aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met terras, en houten tuinberging. De benedenverdieping en terras zijn voorzien van tegels. Alle ramen aan de benedenverdieping zijn voorzien van rolluiken en op het terras is een grote zonneluifel.

Er bevinden  zich ook 4 ruime slaapkamers, overloop en badkamer op de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van praktisch ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van ligbad,met douchemogelijkheid, lavabo met spiegel en toilet. De overloop en de kamers zijn ook voorzien van parket, de badkamer van tegels. Vanop de overloop is er toegang, met uitschuifbare ladder, naar de zolder. Op deze zolderverdieping is er een ruime mogelijkheid om dingen op te bergen.

De woning beschikt over een ruime inpandige garage met werkput om aan de wagen te sleutelen, alsook een carport met opbergmogelijkheden. Een extra troef is dat er voldoende extra parkeergelegenheid is naast de woning.

Tot slot is deze prachtige woning een unieke kans voor iemand die ruim en centraal wil wonen in Mariakerke.

Wenst u een bezoek  aan deze woning? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01.

 

Kenmerken

Type: Villa
Bouwjaar: 1970
Bebouwing: open
Woon Opp.: 238m²
Grond Opp.: 678m²
Slaapkamers: 4
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 4
Verwarming: aardgas
EPC: 403

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • 4 slaapkamers+bureel.
  • Zonnig terras en mooie aangelegde tuin.
  • garage + carport.
  • 238 m² bewoonbare vloeroppervlakte.
  • Vlakbij belangrijke invalswegen.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming? woongebied

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Ja

Voorkooprecht? Nee

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.