Instapklare woning met tuin en garage te Eeklo.

<p class="PROJECT-tags">

Centraal gelegen gesloten bebouwing in het stadscentrum van Eeklo nabij bakkerijen, beenhouwers, sportinfrastructuur, supermarkten, scholen en de belangrijke invalswegen in de buurt namelijk de N9 en E34 . Deze woning werd gebouwd in 2007 en sindsdien uitstekend onderhouden en verder afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. Door de centrale, rustige, prachtige ligging en vlotte bereikbaarheid is dit de ideale woning voor eigen bewoning of als investering om te verhuren.

De grond heeft een oppervlakte van ongeveer 210 m² waarvan 158 m² bruikbare vloeroppervlakte.

Het is een lichtrijke woning met alle voorzieningen. De indeling van deze woning is als volgt. Op de gelijkvloerse verdieping komt men terecht in de inkomhal met gastentoilet en trap naar de bovenverdieping. Een ruime woonkamer met zithoek (met grote glaspartij) en voorzien van een gashaard,een keuken die volledig uitgerust is met alle toestellen en directe toegang heeft tot de tuin met terras.

Naast de keuken heeft men nog een extra berging. Naast de berging heeft men de inpandige garage die voorzien is van een elektrische sectionale poort en plaats waar men perfect de wasmachine en droogkast kan plaatsen. Ook voor de woning heeft men een private auto staanplaats.

Op de bovenverdieping heeft men drie slaapkamers. De slaapkamer aan de straatzijde is voorzien van een dakterras. ’s Morgens kan je als je dit wenst perfect ontbijten op dit ruime terras. Ook de badkamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel met kasten, ligbad en een inloopdouche.

Tot slot is deze woning perfect voor iemand die centraal wil wonen in Eeklo en toch wil genieten in de rustige,zonnige tuin. Wenst u een bezoek  aan deze woning? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01.

 

Lima Verstraetehof 10 eeklo

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 2007
Bebouwing: gesloten
Woon Opp.: 158 m²
Grond Opp.: 210m²
Slaapkamers: 3
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 2
Verwarming: aardgas
EPC: 226

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • 3 slaapkamers.
  • Zonnig terras en tuin.
  • Garage+staanplaats.
  • Gashaard.
  • Lage energiekost.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming? woongebied

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Ja

Voorkooprecht? Nee

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.