Instapklare burgerwoning met ruime tuin centrum Eeklo.

<p class="PROJECT-tags">

Centraal gelegen gesloten bebouwing in het stadscentrum van Eeklo nabij bakkerijen, beenhouwers, sportinfrastructuur, supermarkten, scholen en de belangrijke invalswegen in de buurt namelijk de N9 en E34 . Deze woning is volledig gerenoveerd in 2009 en sindsdien uitstekend onderhouden en verder afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. Door de centrale, rustige, prachtige ligging en vlotte bereikbaarheid is dit de ideale woning voor eigen bewoning of door de ruimte voor het uitoefenen van een vrij beroep.

De grond heeft een oppervlakte van ongeveer 526 m² waarvan 284 m² bruikbare vloeroppervlakte.

Het is een zeer ruime, lichtrijke woning met alle voorzieningen. De indeling van deze woning is als volgt. Op de gelijkvloerse verdieping komt men terecht in een ruime inkomhal, toilet, kelder, berging, drie ruime slaapkamers, sauna en bibliotheek/hobbykamer.Op de eerste verdieping een ruime living met zithoek (met grote glaspartij),eetruimte, badkamer met dubbel lavabo meubel en inloopdouche, een keuken die volledig uitgerust is met alle toestellen, zelfs twee ovens.

Naast de keuken heeft men nog een extra berging, waar men perfect de wasmachine en droogkast kan plaatsen. Ook vinden we nog op deze verdieping een ruime slaapkamer met veel lichtinval en dressing. Op de tweede en derde verdieping van deze woning  heeft men nog de mogelijkheid tot het maken van twee extra ruime slaapkamers.

Vanuit de bibliotheek/hobbykamer heeft u directe toegang tot de aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met terras, en houten tuinberging. De woonkamer/eetplaats werden voorzien van parket.Alle ruimtes zijn voorzien van ingebouwde spots in het plafond.

De woning is afgewerkt met degelijke en duurzame materialen (deels parket, deels keramische tegels) en tot in de puntjes in orde dus met andere woorden instapklaar. Er is voldoende extra parkeergelegenheid voor de woning in de straat.

Tot slot is deze woning een unieke kans voor iemand die ruim en centraal wil wonen in Eeklo en toch wil genieten in een ruime,zonnige tuin. Wenst u een bezoek  aan deze prachtige woning? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01.

 

Blommekens 7 Eeklo

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 2009
Bebouwing: gesloten
Woon Opp.: 284m²
Grond Opp.: 526m²
Slaapkamers: 5
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 0
Verwarming: aardgas
EPC: 363

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • 5 ruime slaapkamers.
  • Zonnig terras en tuin.
  • Volledig instapklaar.
  • Sauna.
  • Mogelijkheden voor een vrij beroep.
  • 284 m² bewoonbare vloeroppervlakte.
  • Gratis parkeergelegenheid in de straat.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming? woongebied

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Nee

Voorkooprecht? Nee

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.