Halfopen bebouwing te Waregem

In een rustige wijk in de gemeente Waregem, op de as van Kortrijk naar Gent, gekenmerkt door de rivier de Leie vindt u dit prachtig pand terug. Met zijn centrale ligging en vlotte bereikbaarheid is dit een ideale woning.

Deze woning werd grondig gerenoveerd en is nog af te werken volgens uw eigen wensen. Deze is instap klaar na het plaatsen van plinten en binnendeuren alsook de tuin en oprit dienen nog te worden aangelegd. Er is nog een extra ruimte op de gelijkvloerse verdieping die kan ingericht worden als badkamer, op de verdieping is reeds een kleinere badkamer aanwezig.

U komt binnen in de ruime inkomhal waar de trap helemaal tot zijn recht komt. Deze leidt naar de leefruimte waar veel lichtinval voor een rustig gevoel zorgt. Aantrekkelijke keuken met kookeiland, heel wat bergkasten en toestellen van Siemens. Naast de keuken vind je een functionele berg- en wasplaats terug, waar u toegang hebt tot de tuin. Tot slot is ook nog een gastentoilet en grote ruimte aanwezig die kan worden ingericht als badkamer, maar momenteel als speelkamer wordt gebruikt.

Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig waar ook veel licht binnenkomt, daarnaast is ook nog een badkamer met toilet, douche en één lavabo aanwezig. Vanop de overloop heb je via een vouwtrap toegang tot de zolder die als opslagruimte kan worden gebruikt, het luik is tevens geïsoleerd.

Deze woning is afgewerkt met degelijke duurzame materialen. De benedenverdieping is volledig voorzien van tegels en vloerverwarming met hoogrendementsketel van het merk Junckers.

VERKOCHT

Verkocht!

Afbeeldingen

Verdus - Te huur

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar:
Bebouwing: halfopen
Woon Opp.: 180 m²
Grond Opp.: 435 m²
Slaapkamers: 3
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 0
Verwarming: Aardgas
EPC: 182 kWh/m²

Bijkomende informatie

  • Moderne woning met veel lichtinval
  • Gelegen in rustige wijk
  • Grotendeels gerenoveerd en af te werken naar eigen keuze
  • Drie slaapkamers
  • Vloerverwarming op de benedenverdieping

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt?

Voorkooprecht?

As-Built Attest verkregen?

Mogelijk/effectief overstromingsgevoelig?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.