Gezellige woning met veel potentieel te Bassevelde.

<p class="PROJECT-tags">

Knusse, gezellige woning mogelijk verder in te richten naar eigen smaak, op een centrale ligging nabij het centrum van Bassevelde en in de nabijheid van de E34. Vlakbij bakker, beenhouwer, warenhuis, school. Deze woning beschikt over een ruime leefruimte met zithoek en aansluitend de keuken.  De keuken beschikt over de nodige toestellen en veel daglicht, aansluitend aan de keuken is er een ruime bijkeuken.

In de bijkeuken heeft men de mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Via de bijkeuken komt men in de badkamer. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel en een ligbad. Het toilet is apart gelegen naast de badkamer. Tot slot heeft de bijkeuken een directe toegang de schuur/garage en het terras naast de woning.

Via de  trap in de inkom heeft men op de eerste verdieping een overloop, toilet en twee ruime slaapkamers. Via het zolderluik op de overloop heeft men toegang tot de zolderverdieping deze is geïsoleerd en afgewerkt met osb-platen. Het EPC heeft een hoge waarde door de verwarmingsketel op mazout.

De gezellige ruime tuin is zuid-west gericht. De schuur die nu dienst doet als garage en opslag is een extra meerwaarde aan deze woning te Bassevelde.

De woning is ruim, veel raampartijen en heeft tal van mogelijkheden. Bent u op zoek naar een woning die beschikt over een ruim perceel grond en over een grote bruikbare vloeroppervlakte zoek dan niet verder en contacteer ons!

Wenst u een bezoek  aan deze woning? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01.

 

€250.000

INTERESSE IN DIT PAND?

09 391 32 01stijn@verdus.be

  Virtuele tour

  <iframe width="100%" height="640" style="width: 100%; height: 640px; border: none; max-width: 100%;" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="vr,gyroscope,accelerometer,fullscreen" scrolling="no" src="https://www.kuula.co/share/collection/7Pf5Z?fs=1&vr=1&gyro=0&initload=0&thumbs=1&lang=nl&chromeless=1&logo=-1"></iframe>

  Oude Boekhoutestraat 6 Bassevelde

  Kenmerken

  Type: Woning
  Bouwjaar: 1968
  Bebouwing: Open
  Woon Opp.: 170 m²
  Grond Opp.: 600 m²
  Slaapkamers: 2
  Tuin: ja
  Terras: ja
  Garage/staanplaats: 4
  Verwarming: mazout
  EPC: 563

  Bijkomende informatie

  • Rustige groene omgeving.
  • Ruime schuur.
  • Mogelijkheid derde slaapkamer.
  • 170 m² bruikbare vloeroppervlakte.
  • Centrale ligging nabij E34.
  • Elektriciteit conform.
  • www.verdus.be.

   

  Stedenbouwkundige inlichtingen

  Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Ja

  Meest recente stedenbouwkundige bestemming? landschappelijk waardevol agrarisch gebied

  Verkavelingsvergunning uitgereikt? Nee

  Voorkooprecht? Nee

  As-Built Attest verkregen? Nee

  P-score:

  G-score:

  A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

  Ligging in Signaalgebied?

  Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

  Cookies!

  Wij maken op deze website gebruik van cookies.
  Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
  Lees meer.