Nieuwbouw woning vlakbij centrum Waarschoot.

<p class="PROJECT-tags">

Nieuwbouw woning gelegen vlakbij de N9 Gent-Eeklo en het centrum van Waarschoot. Verder beschikt de woning over drie slaapkamers, staanplaats en afgesloten tuin en terras.

Deze woning leent zich perfect tot de noden van een jong gezin. Gelegen in een rustige wijk buiten het centrum en slechts op fietsafstand van belangrijke faciliteiten zoals school, supermarkt, sporthal, bakker enzoverder.

De indeling van deze prachtig, energiezuinige woning te Waarschoot is als volgt: via de inkomhal kom je terecht in de ruime living met veel lichtinval en het schuifraam dat toegang geeft tot het terras en de tuin. De living sluit aan op de keuken, die voorzien is van frigo met vriesvak, oven en keramische kookplaat.

Aan de keuken grenst een ruime berging. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een droogkast en wasmachine.Bovendien is de uitstortgootsteen in deze berging is een meerwaarde. Eveneens zijn de toiletten, wasmachine en buitenkraan aangesloten op een regenwaterput.

Via de inkomhal heeft u de toegang tot de bovenverdieping. In deze inkom heeft men ook nog een apart gastentoilet en werden alle meters mooi weggewerkt in een kast. Op de bovenverdieping heeft men drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Hier beschikt u over een toilet, lavabomeubel met bijhorende onderkast en spiegel, een ruime douche met glazen deur en een ligbad met handsproeier. De volledige woning is voorzien van keramische tegels.

De ruime zolder, die toegankelijk is met een uitschuifbare ladder, is handig voor wie extra opbergruimte nodig heeft.

Langs de zitruimte heeft u via het terrasvenster toegang tot de tuin. Het terras bestaat uit klinkers. De tuin is volledig afgesloten en voorzien van een afsluitbaar hekje aan de voorzijde.

De eigenaar heeft deze prachtige moderne woning voorzien van zonnepanelen wat natuurlijk super interessant is voor uw elektriciteitsrekening als huurder.

Wenst u een bezoek aan deze nieuwbouw te Lievegem? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01

 

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 2017
Bebouwing: Halfopen
Woon Opp.: 120 m²
Grond Opp.: 260
Slaapkamers: 3
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: aardgas
EPC: 108

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • Volledig instapklaar met alle comfort.
  • 3 slaapkamers.
  • Lage energiekost.
  • Aangelegde tuin met terras.
  • Zonnepanelen.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt?

Voorkooprecht?

As-Built Attest verkregen?

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.