Nieuwbouw in pastoriestijl in centrum van Eeklo.

<p class="PROJECT-tags">

Nieuwbouw woning in pastoriestijl nabij het centrum van Eeklo met drie slaapkamers, staanplaats en afgesloten tuin met deels overdekt terras.

Deze woning leent zich perfect tot de noden van een jong gezin. Gelegen in een rustige omgeving (doodlopende straat) buiten het stadscentrum dat zich slechts op fietsafstand bevindt van belangrijke faciliteiten zoals scholen, zwembad, station, sporthal, enzoverder.

De indeling van deze prachtig, energiezuinige woning te Eeklo is als volgt: via de inkomhal kom je terecht in de ruime living met veel lichtinval en het schuifraam dat toegang geeft tot het terras en de tuin. De living sluit aan op de keuken, die voorzien is van frigo met vriesvak, oven,keramische kookplaat en vaatwasmachine. Aan de keuken grenst een ruime berging. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een droogkast en wasmachine. Deze is aangesloten op regenwater.Ook de uitstortgootsteen in deze berging is een meerwaarde.

Via de inkomhal heeft u de toegang tot de bovenverdieping. In deze inkom heeft men ook nog een apart gastentoilet en werden alle meters mooi weggewerkt in een kast. Op de bovenverdieping heeft men drie ruime slaapkamers, apart toilet en een ruime badkamer. Hier beschikt u over een lavabomeubel met bijhorende onderkast en spiegel, een ruime douche met glazen deur en een ligbad met handsproeier. De volledige woning is voorzien van keramische tegels.

De ruime zolder, die toegankelijk is via een vaste trap, is handig voor wie een extra kamer of opbergruimte nodig heeft. (verder af te werken)

Langs de zitruimte heeft u via het terrasvenster toegang tot de tuin. Het terras bestaat uit tegels en is deels overdekt. De tuin is  afgesloten en voorzien van een afsluitbaar hekje aan de voorzijde.

De eigenaar heeft deze prachtige  woning in pastoriestijl voorzien van zonnepanelen wat natuurlijk super interessant is voor uw elektriciteitsrekening als huurder.

Beschikbaar vanaf 01 februari 2019.

Wenst u een bezoek aan deze knusse woning in Eeklo? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01

 

AVS-Straat 19, 9900 Eeklo, België

avs straat 27 eeklo

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 2017
Bebouwing: Halfopen
Woon Opp.: 160 m²
Grond Opp.: 300
Slaapkamers: 3
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 1
Verwarming: aardgas
EPC: 79

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • Volledig instapklaar met alle comfort.
  • 3 slaapkamers.
  • Lage energiekost.
  • Aangelegde tuin met deels overdekt terras.
  • Zonnepanelen voor de elektriciteit.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming?

Verkavelingsvergunning uitgereikt?

Voorkooprecht?

As-Built Attest verkregen?

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.