Burgerwoning op prachtige locatie te Gent.

<p class="PROJECT-tags">

Prachtige burgerwoning in het centrum van Gent met een bruikbare vloeroppervlakte van ongeveer 250m²!  Deze woning gelegen op de Stropkaai nummer zes ligt vlakbij sportfaciliteiten, bioscoop, winkels, scholen en belangrijke invalswegen zoals E40 en E17. Deze burgerwoning is voorzien van een zonnig terras en een gezellige stadstuin.

Deze burgerwoning leent zich perfect tot de noden van een groot gezin of mensen die houden van open ruimtes met veel lichtinval en natuurlijk niet te vergeten de hoge plafonds zoals het hoort in een burgerwoning, zoals deze op de Stropkaai!  Het pand is gelegen in een ruime, open omgeving  aan het stadscentrum dat zich slechts op wandel- of fietsafstand bevindt.

De indeling van deze stadswoning op de Stropkaai te Gent is als volgt: via de inkomhal kom je terecht in de ruime living met zijn hoge deuren en plafonds die aansluit op de keuken en toegang geeft tot de kelderverdieping. De keuken is voorzien van frigo, microgolfoven, oven en kookplaat. Aan de keuken grenst een ruime zonnig terras. Hier heeft u de mogelijkheid om via de trap de stadstuin te bereiken. De badkamer bevindt zich in de kelderverdieping. Hier beschikt u over een lavabomeubel met bijhorende kasten en een ruime inloopdouche met glazen wand. Op deze verdieping vinden we nog een slaapkamer, wasplaats met aanrecht. (hieronder kan u perfect uw wasmachine en draagkast plaatsen) en een berging met de condensatieketel. Via de achterdeur van deze berging komt u in de gezellige ommuurde stadstuin terecht.

Via de centrale inkomhal (met hoog plafond)  gaat u naar de eerste, tweede en zolderverdieping van deze woning. Op de eerste verdieping kunnen er perfect drie kamers voorzien worden, alsook op de tweede en zolderverdieping. Op de zolderverdieping werd een Velux raam geplaatst om zo extra lichtinval te hebben. Het dak werd vernieuwd (1998) en geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van houten schrijnwerk en dubbele beglazing.

Kortom deze burgerwoning in het centrum van Gent is een unieke kans voor iemand die ruim en centraal wil wonen.

Wenst u een bezoek ? Mail naar stijn@verdus.be of bel 09.391.32.01

 

Stropkaai 6, 9000 Gent, België

Kenmerken

Type: Woning
Bouwjaar: 1995
Bebouwing: gesloten
Woon Opp.: 250m²
Grond Opp.: 96m²
Slaapkamers: 5
Tuin: ja
Terras: ja
Garage/staanplaats: 0
Verwarming: aardgas
EPC: 330

Bijkomende informatie

  • Veel lichtinval.
  • Vijf slaapkamers.
  • Zonnig terras en stadstuintje.
  • Prachtige ligging.
  • Vlakbij belangrijke invalswegen E40 en E17.
  • www.verdus.be.

 

Stedenbouwkundige inlichtingen

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt? Nee

Meest recente stedenbouwkundige bestemming? woongebied

Verkavelingsvergunning uitgereikt? Nee

Voorkooprecht? Nee

As-Built Attest verkregen? Nee

P-score:

G-score:

A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen

Ligging in Signaalgebied?

Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied?

Cookies!

Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Door dit venster te sluiten, stemt u in met onze Privacy Policy.
Lees meer.